پاسپورت دومینیکا بهتر است یا پاسپورت ترکیه – بخش اول

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

پاسپورت دومینیکا بهتر است یا پاسپورت ترکیه – بخش اول

این روزها تب و تاب مهاجرت، دریافت اقامت و شهروندی یک کشور دیگر در میان سرمایه‌گذاران به‌عنوان یک نیاز شدت گرفته است. شهروندی جهانی مفهومی نوین است که با افزایش میزان جابجایی افراد در سراسر جهان با آمیختگی فرهنگ‌ها و یکپارچگی اقتصادی ناشی از رواج ارزهای دیجیتالی، شرکت‌های چند ملیتی و شیوه همکاری و استخدام افراد از سراسر جهان با استفاده از مزایای تکنولوژی روز به روز در حال گسترش است. یک جنبه مهم شهروندی جهانی دریافت اقامت و یا پاسپورت از طریق سرمایه‌گذاری در کشوری دیگر است.

کشورهای زیادی با هدف جذب سرمایه خارجی و بهبود ساختار اقتصادی این برنامه‌ها را ارائه می‌دهند و در این میان ترکیه و دومینیکا دو مقصد بسیار پرطرفدار در میان سرمایه‌گذاران خاورمیانه است و در بالای فهرست کشورهای مقصد قرار می‌گیرند. نکته مهم این‌ است که هر فرد بایستی با توجه به نیازها و شرایط خود یکی از این کشور را انتخاب نماید. در این مبحث جنبه‌های مختلف برنامه‌های ارائه پاسپورت دومینیکا و ترکیه را بررسی خواهیم نمود.

1- انگیزه سرمایه‌گذاران

بررسی‌ها نشان می‌دهد انگیزه‌های متفاوتی برای دریافت پاسپورت دومینیکا و پاسپورت ترکیه در میان سرمایه‌گذاران و بویژه ایرانیان وجود دارد.

ترکیه به دلیل نزدیکی جغرافیایی، فرهنگی و جذابیت‌های مختلف دیگر همواره مقصد گردشگری مردم خاورمیانه بوده است اما در سال‌های اخیر نگاه سرمایه‌گذاران به این کشور تغییر کرده و از ترکیه به عنوان پایگاهی برای کسب و کار خود و توسعه تجارت و یا با هدف کسب سود از بازار املاک استفاده می‌کنند. برخی از بازنشستگان به جای خرید ویلا در کشور، خرید ملک در ترکیه را انتخاب کرده تا در تعطیلات اوقات خود را در این کشور بگذارنند. یا عده‌ای از جوانان که قصد ادامه زندگی در خارج از کشور را دارند به دلیل نزدیکی ترکیه، این کشور را بهترین گزینه برای مهاجرت می‌دانند.

از سوی دیگر طرفداران دریافت پاسپورت دومینیکا سرمایه‌گذارانی هستند که مایلند از آزادی بی‌نظیر سفر بدون ویزا و یا ویزای فرودگاهی پاسپورت این کشور بهره ببرند و عدم نیاز به اقامت در این کشور برای بازرگانان و صاحبان کسب و کار که قصد ترک محل زندگی خود را ندارند، بهترین گزینه است. معافیت از مالیات بر ارث، هدیه یا سود سرمایه، و درآمدهای بین‌المللی برای اتباع کشورهایی که مجبور به پرداخت مالیات سنگین هستند از جمله مزایای جذاب شهروندی دومینیکا به حساب می‌آید. دومینیکا مزایای فراوانی برای سرمایه‌گذاران، مهاجران جوان، کارآفرینان، بازنشستگان دارد که کمترین آن زمان دریافت پاسپورت طی 4 ماه و هزینه‌های پایین آن است. علاوه براین پیشرفت‌های اخیر در زیرساختارها سبب شده است که بازنشستگان و سرمایه‌گذاران از سایر کشورها بتوانند به آسانی و با اطمینان خاطر بیشتر املاک خود را در دومینیکا خریداری و یا سرمایه‌گذاری نمایند.

2- اقتصاد دو کشور دومینیکا و ترکیه

متاسفانه ترکیه در سالهای اخیر اقتصاد پر نوسان و غیرقابل پیش‌بینی داشته است. بویژه طی سال گذشته نوسانات شدید و افت ارزش لیر در مقابل دلار باعث ضررهای سنگین به سرمایه‌گذاران در املاک این کشور شده است. به‌عنوان مثال سرمایه‌گذاری که در سال ۲۰۱۶ با ۱۰۰ هزار لیر اقدام به خرید یک واحد مسکونی در ترکیه کرده است ارزش اسمی آن ملک با لحاظ تورم مسکن در این کشور امروز به حدود ۲۲۰ هزار لیر رسیده است. اما به لحاظ تغییر به‌شدت کاهش ارزش لیر در برابر دلار، سرمایه‌ای که ۵ سال پیش در قالب همان ۱۰۰ هزار لیر در بازار املاک ترکیه سرمایه‌گذاری شد، امروز معادل ۲۴ هزار دلار ارزش دارد.

به این ترتیب ارزش دلاری ملک خریداری شده در ۲۰۱۶ در ترکیه هم‌ اکنون ۲۷ درصد کاهش پیدا کرده که این به معنای «زیان سرمایه‌گذاری ملکی خارجی در ترکیه طی ۵ سال گذشته» است  و این رقم، حداقل زیان خریداران املاک ترکیه در وضع موجود است. با دریافت مالیات‌ها از سرمایه‌گذاران ملکی، میزان زیان سرمایه‌گذاران خارجی ملکی در ترکیه خیلی بیشتر از ۲۷ درصد خواهد شد.

میزان تولید ناخالص داخلی دومینیکا بسیار کمتر از ترکیه است و اقتصاد دومینیکا به کشاورزی، به ویژه موز، متکی است و صنعت خدمات مالی و فروش پاسپورت به طور فزاینده‌ای به بزرگترین منبع درآمد جزیره تبدیل شده است. اما دومینیکا در سال‌های اخیر در حوزه اقتصاد بسیار عالی عمل کرده است. دولت در استفاده از ظرفیت اقتصادی در کشور توانسته رشد 22 درصدی داشته باشد.

3- هزینه‌های دریافت پاسپورت ترکیه و دومینیکا

به دو روش امکان دریافت پاسپورت و شهروندی دومینیکا از طریق سرمایه‌گذاری وجود دارد. روش اول با پرداخت کمک بلاعوض به دولت (کمک به صندوق توسعه ملی) که از 100 هزار دلار آمریکا برای افراد مجرد شروع می‌شود. روش دوم سرمایه‌گذاری در بخش املاک و مستغلات، در یکی از پروژه‌های مورد تایید دولت به مدت حداقل 5 سال و به مبلغ حداقل 220 هزار دلار آمریکا برای یک پرونده است.

دریافت پاسپورت ترکیه هم به چهار روش ممکن انجام می‌شود. روش اول سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات با مبلغ حداقل 250 هزار دلار امریکا و حفظ سرمایه‌گذاری یا اموال برای مدت 3 سال در کشور ترکیه است. روش دوم گذاشتن سپرده نقدی در یک بانک در ترکیه با حداقل مبلغ 500 هزار دلار آمریکا و حفظ سرمایه‌گذاری برای یک دوره 3 ساله در بانک است. روش سوم سرمایه‌گذاری در سهام و یا اوراق  قرضه دولتی با حداقل مبلغ 500 هزار دلار آمریکا و نگه‌داشتن سرمایه‌گذاری برای مدت 3 سال است. روش چهارم با ایجاد یک کسب و کار و استخدام حداقل 50 نفر و حفظ کسب و کار برای 3 سال است.

4- زمان دریافت پاسپورت ترکیه و دومینیکا

هر دو کشور طی مدت 4 تا 6 ماه برای شما پاسپورت صادر می‌کنند. اما دومینیکا تا به امروز حداکثر 4 ماه و برای چند روز زیر 4 ماه پاسپورت متقاضیان را صادر کرده است.

5- کشورهای بدون ویزا

دارندگان پاسپورت دومینیکا در سال 2021 می‌توانند به بیش از 140 کشور جهان شامل انگلستان، روسیه، چین و منطقه شینگن بدون ویزا، با ویزای الکترونیکی و یا ویزای فرودگاهی سفر کنند. شهروندان ترکیه می‌توانند به بیش از 110 کشور جهان سفر کنند ولی مجاز به تردد بدون ویزا در منطقه شنگن، و انگلستان نیستند.

بخش دوم مقاله: پاسپورت دومینیکا بهتر است یا پاسپورت ترکیه – بخش دوم

برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ شهروندی دومینیکا و یا ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری می‌توانید با کارشناسان کراس بوردر فریدم در امارات، دانمارک، قطر و یا کانادا ارتباط برقرار کنید. ما شما را برای انجام بهترین سرمایه‌گذاری‌ها تا دریافت پاسپورت دوم برای خود و افراد خانواده‌تان همراهی خواهیم کرد.

چنانچه سوال، تجربه یا نظری در خصوص پاسپورت دوم، اخذ شهروندی دومینیکا و ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری و یا دریافت کارت اقامت دارید، در بخش دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اگر نیاز به مشاوره دارید فرم زیر را پر کنید تا همکاران ما شرایط شما را کاملا بررسی کرده و در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

نیاز به مشاوره سریع دارید؟ همین حالا با ما تماس بگیرید: ۱۱۱ ۷۲ ۹۹ ۵۲ ۹۷۱+ یا به ما ایمیل بزنید: info@cbfiran.com